Splitska pjevačica Lidija Bačić pozornicom vlada vrlo suvereno, ali ekipa inMagazina odlučila joj je postaviti drugačiji izazov. Naime, Lidija je dobila kulinarski zadatak, pripremiti roštilj i to prvi put u životu.

Pjevač grupe Radio Luksemburg Daniel Dizdar jedan je od najboljih hrvatskih imitatora, a taj mu je talent, priznaje, otvorio mnoga vrata u životu. Pred kamerom inMagazina se pretvorio u Franju Tuđmana, glumce Arnolda Schwarzeneggera i Žarka Potočnjaka. Otkrio je i da njegov bend nakon dueta s Mladenom Bodalecom iz Prljavog kazališta priprema novu glazbenu poslasticu.

Oko 20 tisuća ljubitelja house i hip-hop glazbe stiglo je iz različitih dijelova svijeta u Pulu kako bi uživalo u koncertima svjetski poznatih glazbenika. Naime, u tijeku je najveći festival bejs glazbe u Europi, Outlook festival. Od velikih imena izdvajamo r'n'b divu Lauryn Hill, pjevačicu slavnog benda The Fugees. Svojim nastupom oduševila je rasplesano mnoštvo i još jednom dokazala svoju glazbenu veličinu. Sve o ovom iznimnom festivalu doznajte u emisiji.

Splitska pjevačica Lidija Bačić pozornicom vlada vrlo suvereno, ali ekipa inMagazina odlučila joj je postaviti drugačiji izazov. Naime, Lidija je dobila kulinarski zadatak, pripremiti roštilj i to prvi put u životu. No, roštiljanje nije jedina novost. Top ljestvice je počela osvajati i svojim novim singlom ''Adio'', u kojem je pokazala odličnu liniju koju održava treningom. Koje je detalje iz ljubavnog života Lidija otkrila, pogledajte u inMagazinu.