Uz to što je idealan način za stjecanje samopouzdanja i iskazivanje emocija, pjevanje ima i mnoge druge prednosti.

Uz to što je idealan način za stjecanje samopouzdanja i iskazivanje emocija, pjevanje ima i mnoge druge prednosti. Nažalost, nisu svi rođeni s tim talentom, no i za to postoji rješenje. Škole pjevanja jedan su od načina na koji možete izbrusiti ili, pak, otkriti svoj skriveni talent. A imaju li Hrvati sluha i kako onima koji ga nemaju istinu bezbolno priopćiti donosi vikend izdanje inMagazina.

Glumica Ecija Ojdanić rado bi svojoj djeci podarila još jednog brata ili sestru. Bivša manekenka Iva Balaban oduvijek je htjela obitelj s troje mališana. Ona je, čini se, danas u Hrvatskoj rijetkost jer prema posljednjem podacima tek svaka deveta obitelj ima više od dvoje djece. Novinarka inMagazina doznala je zašto se sve manje odlučujemo na obitelj te jesmo li sami nametnuli neke nove obiteljske trendove.

Kaže se da je nakit ženin najbolji prijatelj, a to zna i mladi bračni par Anja Mučić i Vittorio Kečarini. Veliku pozornost u Dubrovniku privlače svojim nakitom od crvenog koralja ili, kako mu tepaju, crvenog zlata. Zanimljivo je to kako u njihovoj radionici turisti mogu gledati sve faze obrade jadranskog koralja, izvađenog sa stotinjak metara dubine. Ekipa inMagazina je istražila zašto je tako cijenjen u svijetu, po čemu je poseban te kako su ovim jedinstvenim nakitom pomogli sirotištu 'Mali dom' u Keniji.