Poput ostalih pjevača, i Filip Dizdar se pridružio trendu snimanja božićnih singlova i svoje obožavatelje razveselio novom pjesmom.

Tamburaški sastav Vranac odveo je ekipu inMagazina u svoje Vinkovce i pokaza mjesta uz koja ih vežu brojna sjećanja. Ekipa je bila na lokaciji gdje su snimali videospot koji ih je lansirao na vrh najpopularnijih tamburaša te mjestu gdje se okupljaju nakon svake svirke. Tamo smo okitili i kamin te doznali kako Tony Cetinski zvuči u tamburaškoj verziji.

Blještavilo svjetskih gradova poput Pariza, Milana ili Londona za vrijeme blagdana postaje njihov zaštitni znak. Turistima je to posebna atrakcija. Kako bi doživljaj bio potpun, uz čaj i slastice, u najluksuznijim londonskim hotelima vrsni kuhari osmišljavaju blagdanske recepte. Kako to izgleda i koje su kolače osmislili za ove blagdane, doznala je Svjetlana Matić za inMagazin.

Poput ostalih pjevača, i Filip Dizdar se pridružio trendu snimanja božićnih singlova i svoje obožavatelje razveselio novom pjesmom. Ima li simpatični pjevač novu ljubav, u kojoj se ulozi ovog puta našao te što ga uvijek može razveseliti, zna Sanja Kuzmanović.