Ima samo 9 godina, zarađuje milijune i nosi titulu top modela. No, Kristina Pimenova se našla na udaru javnosti i medija zbog provokativnih fotografija koje na društvenim mrežama objavljuje njezina majka.

Ima samo 9 godina, zarađuje milijune i nosi titulu top modela. No, Kristina Pimenova se našla na udaru javnosti i medija zbog provokativnih fotografija koje na društvenim mrežama objavljuje njezina majka. Ali problem nije samo u neodgovornoj majci, već i modnim kućama koje bez ustručavanja fotošopiraju djevojčicu. Na tragu priče iz Rusije Maja Perica je istražila kakvo je stanje među hrvatskim malenim manekenkama, jesu li izložene opasnostima ili ih štite majke i agencije

Oni su svoju strast pretvorili u unosan posao. Njihovo mišljenje se cijeni i neizostavni su dio svih modnih događanja. Oni su modni blogeri. Vjerovali ili ne, neki od njih našli su se čak i na Forbesovim listama najbogatijih ljudi mlađih od trideset. Ipak, u Hrvatskoj je nešto drugačija situacija. Dijane Kardum donosi priču o tome kako modni blogeri žive u Hrvatskoj i mogu li zaraditi od vlastitog hobija.

inMagazin gledatelje vodi u grad Sveti Ivan Zelina, u kojem je održano europsko juniorsko prvenstvo u dvoranskom hokeju, gdje je hrvatska reprezentacija ostvarila velik uspjeh. Zelina ima bogatu tradiciju u ovom sportu, a igračima je svaki nastup pred tamošnjom publikom poseban doživljaj. U sljedećoj priči provjerite zašto je ova ljubav neraskidiva.