Večerašnjom dodjelom nagrada završit će 12. Zagreb Film Festival. Uz goste iz cijelog svijeta, festival je posjetila i kraljica Danske Margareta druga, u pratnji supruga, princa Henrika. Prilog donosi najbolje trenutke festivala.

Da tragična nesreća njegov život nije ugasila u 29-oj godini, naš najbolji košarkaš, Dražen Petrović, slavio bi pedeseti rođendan. Njegova majka Biserka samo za inMagazin emotivno se prisjetila kojim je riječima Dražen njoj čestitao pedesetu obljetnicu, kojima kao da je nagovijestio svoju tragičnu sudbinu. Otkrila je i kako piše autobiografiju te da će se u Americi snimati film o Draženu, a ekipa inMagazina je otkrila tko bi ga mogao glumiti.

Večerašnjom dodjelom nagrada završit će 12. Zagreb Film Festival. Uz goste iz cijelog svijeta, festival je posjetila i kraljica Danske Margareta druga, u pratnji supruga, princa Henrika. Prilog donosi najbolje trenutke festivala, te gledatelje inMagazina na jedan od završnih tuluma na kojemu se glumica Marija Škaričić prisjetila večere sa slavnim Robertom De Nirom.

U Zagrebu je održana dodjela nagrada najboljima iz svijeta mode i dizajna. Na glamuroznoj svečanosti svoje su raskošne večernje toalete prošetale brojne domaće zvijezde. Glazbena diva i domaća ikona stila, Josipa Lisac, za inMagazin je otkrila zašto voli neobične odjevne kombinacije. Marko Tolja je pustio brk i pokazao svoj novi imidž španjolskog zavodnika, a Luka Nižetić se našao u modnom problemu. Za crveni je tepih odjenuo jedini sako koji mu je bio čist jer zbog užurbanog radnog tempa ne stigne oprati rublje.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju