Jelena Rozga za inMagazin je otkrila da ljubav za bivšeg dečka još uvijek tinja, a Tereza Kesovija se samo sedam dana nakon izlaska iz bolnice osjeća odlično dok je Zagrepčanka Antonija Gogić postala nova Miss Hrvatske.

Ne samo što su se sa Svjetskog prvenstva vratili bogatiji za još jedno zlato, braća Sinković upisali su se u veslačku povijest gdje su oborili svjetski rekord u dvojcu na pariće. Jesu li se nadali ovakvome uspjehu te kakvi su im daljnji planovi otkrivaju u novom izdanju inMagazina.

Kada začuju hitove Olivera Dragojevića poput Moj lipi anđele, pjesmu Zemlja i stina Doris Dragović, mnogi ne znaju da je autor tih pjesama Hari Rončević. Ovaj geodet po struci postao je tijekom dvadeset godina karijere jedan od najcjenjenijih kantautora u Hrvatskoj. Unatoč brojnim poslovnim uspjesima, Hari ostaje skroman, a što smatra svojim najvećim postignućem u životu otkrio je u prilogu Ane Dimitrijević.

Novo izdanje inMagazina donosi presjek najuzbudljivijih showbizz trenutaka proteklog tjedna. Pregled najzanimljivijih showbizz događanja ovoga tjedna započinje rođendanskim iznenađenjem kakvom se Indira Vladić Levak nije nadala ni u najluđem snu. Jelena Rozga za inMagazin je otkrila da ljubav za bivšeg dečka još uvijek tinja, a Tereza Kesovija se samo sedam dana nakon izlaska iz bolnice osjeća odlično dok je Zagrepčanka Antonija Gogić postala nova Miss Hrvatske. U presjeku tjedna Davora Garića govore i regionalne zvijezde Jelena Karleuša, Alen Islamović i Željko Samardžić.


 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju