Odmah na početku emisije inMagazin donosi ekskluzivne kadrove iz novog videospota Tonyja Cetinskog za pjesmu 'Krik'. Popularni se pjevač ovog puta sam uhvatio redateljske palice, a od velike mu je pomoći bila njegova bolja polovica, supruga Dubravka.

Odmah na početku emisije inMagazin donosi ekskluzivne kadrove iz novog videospota Tonyja Cetinskog za pjesmu 'Krik'. Popularni se pjevač ovog puta sam uhvatio redateljske palice, a od velike mu je pomoći bila njegova bolja polovica, supruga Dubravka. S Dubravkom je kamerama inMagazina od sreće i zaplesao te oponašao kolegicu Ninu Badrić. Poznati estradni šaljivac otkrio je Davoru Gariću kakav je kao šef te da bez voljene supruge ne bi daleko dogurao.

Devedesetih, kada je Baby Dooks, poznatiji kao David Vurdelja, uz Bizzu osnovao hip-hop bend Bolesna braća, autograme je potpisivao mlađim generacijama. Danas ih potpisuje i majkama i bakama. Svake nedjelje u zabavnom showu Nove TV 'Tvoje lice zvuči poznato', publiku oduševljava svojim transformacijama. U razgovoru za inMagazin David je otkrio kako se osjeća u ulozi žena i zašto se na zimovanju treba uvijek prvo sprijateljiti s tetama iz kuhinje!

'Oni su mali, ali su veliki, odnosno, nisu više mali, ali su dosta veliki da ne budu mali', legendarna je rečenica iz Smogovaca na kojima su odrasle mnoge generacije. Koliko mališani znaju o nezdravoj prehrani te znaju li vrijednost i izgled namirnica poput šparoge, artičoka i patliđana provjerila je ekipa inMagazina.
Zlatan Zuhrić Zuhra, u novom filmu 'Happy Endings', odigrao je dramsku ulogu života. U filmu koji je inspiriran istinitom pričom Zagrepčanke koja je opljačkala nekoliko banaka, Zuhra igra njezina supruga. Film je osvojio nekoliko nagrada na Pulskom festivalu, a ovih dana je imao i zagrebačku premijeru. Tom prilikom Zuhra je poveonovinarku Slavicu Parlov na mjesto zločina u Sesvete, gdje se susreo sa statistima iz filma i zaigrao pikado.

inMagazin donosi pregled najuzbudljivijih showbizz trenutaka proteklog tjedna. Ako pitate dame diljem svijeta, Dejan Lovren je jedan od najzgodnijih nogometaša ikad. U ekskluzivnom intervjuu za inMagazin otkrio je detalje iz svog obiteljskog života. Jacques Houdek se prisjetio nezaboravnog trenutka kada je, krenuvši zaprositi svoju Brigitu, upao u kanalizacijski otvor i završio na traumatologiji. Za inMagazin govore i Andrea Bocelli, Lana Jurčević, Lejla Filipović i legendarni Miroslav Ćiro Blažević. Top minute donosi Davor Garić.
Mate Čoko šef je jednog restorana nedaleko od Omiša. Budući da živi na selu, većinu namirnica uzgaja sam. Stoga je za Podravkin ručak za sutra odlučio predstaviti jedno tradicionalno jelo Dalmatinske zagore ''Kaštradinu s raštikom''. Tko nije razumio o čemu je riječ, može saznati u prilogu.