Jedno poznanstvo i jedan reality show bili su dovoljni da se junaku ove priče potpuno promijeni život. Zbog njih je rodnu Južnu Koreju zamijenio Hrvatskom te je ovdje odlučio potražiti sreću, i to kroz poslovni uspjeh. Tako je u samo nekoliko mjeseci u Zagrebu otvorio svoj prvi hostel, isključivo za Korejce.

Mila Elegović i Nela Kocsis igraju glavne uloge u novoj filmskoj poslastici za žene - Zagreb Cappucino. Priča je to o dvjema prijateljicama u ranim četrdesetima koje se nalaze na životnoj prekretnici. Tim povodom ekipa inMagazina razgovarala je s glumicama o razvodima, ljubavnim krahovima, trudnoći i izlascima u četrdesetima - svemu onom s čime se nose i njihovi likovi u filmu.

Jedno poznanstvo i jedan reality show bili su dovoljni da se junaku ove priče potpuno promijeni život. Zbog njih je rodnu Južnu Koreju zamijenio Hrvatskom te je ovdje odlučio potražiti sreću, i to kroz poslovni uspjeh. Tako je u samo nekoliko mjeseci u Zagrebu otvorio svoj prvi hostel, isključivo za Korejce. Je li time ostvario svoje snove, osjeća li se ovdje kao kod kuće te zašto mu se ne sviđaju radne navike Europljana, otkrio je ekipi inMagazina.

U novom nastavku putopisa Splićanina Željana Rakele ekipa inMagazina vodi svoje gledatelje u jedan od najvećih svjetskih gradova - Teheran.