Iako na godine gleda tek kao na brojke na papiru, Boris Novković se može pohvaliti karijerom dugom 30 godina. U intervjuu povodom slavljeničkog koncerta, otkrio je da ga u glazbi pokreću ljubav i emocije, a protiv monotonije se bori poduzimanjem hrabrih koraka u životu.

Iako na godine gleda tek kao na brojke na papiru, Boris Novković se može pohvaliti karijerom dugom 30 godina. U intervjuu povodom slavljeničkog koncerta, otkrio je da ga u glazbi pokreću ljubav i emocije, a protiv monotonije se bori poduzimanjem hrabrih koraka u životu. Ekipi inMagazina otkrio je detalje nove pjesme, kao i očekivanja od nadolazećeg koncerta.

Ekipa inMagazina vodi svoje gledatelje u Sarajevo gdje je uz čašicu u kuhinji Fazlinovićevih popričala s Damirom, onim normalnim iz svima dobro poznate serije 'Lud zbunjen normalan'. Glumac Moamer Kasumović otkrio je kakve ga brige očekuju u novoj sezoni popularne serije, javlja li mu se očinski instinkt i zašto glumci kad jednom stanu ispred kamere više ne mogu bez nje.

Jedna Španjolka nije mogla odoljeti čarima Lijepe naše pa već devet dugih godina živi u Zagrebu. Kako kaže, već dugo osjeća pripadnost ovom kraju, a posebno je oduševljavaju tamburaši, hrana i Hrvati za koje kaže da su pravi džentlmeni. Ekipi inMagazina otkrila je koje su još razlike između ovih dviju zemalja te što bi, da može, promijenila u Hrvatskoj.

Jeste li se uvijek pitali kako je raditi u zoološkom vrtu te kakav je osjećaj približiti se divljim životinjama i voditi brigu o njima? Jedan od gledatelja inMagazina skupio je hrabrost i odlučio se okušati u ovoj ulozi. Zahvaljujući novom programu zagrebačkog zoološkog vrta 'postani timaritelj na jedan dan', ekipa inMagazina povela ga je u avanturu života.

U ovotjednoj rubrici ''Fit forma'', četiri dame koje su odlučile svoje nezdrave životne navike promijeniti iz korijena upustit će se u borbu protiv viška kilograma. Gledatelji inMagazina imat će priliku pratiti njihov napredak, trud, suze i znoj, ali i osmjehe zadovoljstva nakon što postignu svoj cilj - isklesano i utegnuto tijelo.

Za pretjeran umor, bezvoljnost ili jednostavno loše raspoloženje, ovih mjeseci imamo dobar izgovor - proljetni umor. Kako biste se čim prije trgnuli iz zimske letargije i zamora, ekipa inMagazina savjete je potražila kod liječnika, nutricionista, ali i kumica na tržnici koje najbolje znaju kako domaćom hranom vratiti tijelo u formu.