Pjevačica grupe Magazin, Andrea Šušnjara je samo za inMagazin prvi put stala na klizaljke. Kako se simpatična plavuša snašla na ledu pogledajte u prilogu Gordana Vasilja.

Pjevačica grupe Magazin, Andrea Šušnjara je samo za inMagazin prvi put stala na klizaljke. Kako se simpatična plavuša snašla na ledu pogledajte u prilogu Gordana Vasilja. Andrea mu je, među ostalim, otkrila i kamo će uskoro otputovati na odmor, kako će izgledati proslava njezina 28-og rođendana, godi li joj kada joj kažu kako nalikuje na novoizabranu predsjednicu Kolindu Grabar Kitarović te kako se od moždanog udara oporavlja član grupe Magazin Ante Miletić.

Jeftiniji i zabavniji od golfa - disk golf, sport je koji je nedavno iz Sjeverne Amerike došao u Hrvatsku. Već je zaludio mnoge, od djece do umirovljenika zbog jedne velike prednosti, a ta je da ga mogu igrati baš svi. Danas kada se sve više ljudi okreće prirodi i provođenju vremena na svježem zraku, ovo je prepoznato kao idealno. Ako tražite dodatnu aktivnost ili prijedlog za vikend ne propustite doznati o kakvom je sportu riječ.

Upoznajte tri djevojke koje su odlučile uzeti stvar u svoje ruke i odvažile se na pokretanje vlastitog posla. U naše domove donose personalizirane postere koji će zavladati zidovima modernih prostora diljem Hrvatske. Kako su djevojke ideju pretočile u biznis, doznajte u prilogu inMagazina.