inMagazin donosi intervju sa Sašom Lozarom koji se vratio na glazbenu scenu. Nakon singla 'Opčinjen', najnovijim 'Nitko kao ti' popeo se na visoko drugo mjesto najslušanijih radijskih pjesama.

Kako izgleda kada muškarci prošeću modnom pistom u štiklama, pokazao je Ivica Skoko u svojoj sinoćnjoj reviji održanoj na Fashion.hr-u. Četvrta večer ovog, jednog od najvažnijih modnih događanja u zemlji, privukla je mnoge celebove poput Nives Celzijus, Ankice Dobrić i drugih koji su uživali u modnom spektaklu. Kako se ova neuobičajena kolekcija svidjela okupljenima te tko je sinoć najviše oduševio, otkriva novinarka inMagazina.

Teško da bilo tko od nas može zamisliti svoju svakodnevicu bez kruha, osnovne prehrambene namirnice. Kako bi nas podsjetili na to, djelatnici zagrebačkog Tehničkog muzeja domaćini su radionica povodom Dana kruha. Najzanimljivije je bilo mališanima koji su tako mogli mnogo naučiti o dugoj povijesti kruha.

inMagazin donosi intervju sa Sašom Lozarom koji se vratio na glazbenu scenu. Nakon singla 'Opčinjen', najnovijim 'Nitko kao ti' popeo se na visoko drugo mjesto najslušanijih radijskih pjesama. Na njegovu glazbenom putu bezuvjetna podrška su supruga Marina i kćerkica Eva. Poznatog pjevača najviše uveseljava šestogodišnja Eva pitanjima tko su tete u njegovu spotu i zašto je mamu zamijenio njima.


 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju