Vikend izdanje inMagazina donosi reportažu iz Berlina, omiljenog europskog grada holivudskih zvijezda koje su proteklih dana boravile na jednom od najvažnijih filmskih događanja na svijetu.

Vikend izdanje inMagazina donosi reportažu iz Berlina, omiljenog europskog grada holivudskih zvijezda koje su proteklih dana boravile na jednom od najvažnijih filmskih događanja na svijetu. Nicole Kidman, Natalie Portman, Christian Bale i Robert Pattinson samo su neka od poznatih glumačkih imena koja su obilježila ovogodišnji Berlinale. Novinarka Ivana Nanut donosi ekskluzivnu reportažu s filmskog festivala.
Maja Šuput ne krije kako je već duže vrijeme solo igračica i kako joj u ljubavi baš ne cvatu ruže. Zato je organizirala Antivalentinovo party, na kojem se jednako dobro zabavila kao da je u idiličnoj ljubavnoj vezi već godinama. Maja Šuput u strastvenoj noći ljubavi.

Iako se ne poznaju, junake ove priče povezuju suosjećanje i potreba za pomaganjem. Ove osobine i mnogo sati volontiranja priskrbili su im i nominaciju za Volonterski Oskar, nagradu koja se već tradicionalno dodjeljuje volonterima. Oni su Marin, Maja i Slavko, a svoj život su podredili pomaganju oboljelima od malignih bolesti, djeci s teškoćama u razvoju i gluhoslijepim osobama.

Tamna, bijela, mliječna i u kombinaciji s mnogim dodacima. Kakva god bila, čokolada je mnogima prva na popisu najdražih slatkih grijeha. Zato se ekipa inMagazina zaputila na Zagrebački festival čokolade i kave, na kojem se upoznala sa svim čarima talijanske čokolade. Kušali su i prvo vino s čokoladom te pronašli posebne poslastice za pse. Vješti baristi otkrili su im svoje male tajne zanata i pred kamerom pokazali kako nastaju umjetnička djela u šalicama kave.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju