Aretha Franklin, Madonna, Kylie Minogue, Mariah Carey - samo su neke od pjevačica s kojima je surađivao poznati DJ David Morales.

Za Robertom Batarilom, hrvatskim modelom godine, uzdišu brojne poznate Hrvatice. Svojim je šarmom osvojio Jelenu Rozgu, Nives Celzijus, Lidiju Bačić i Ivanu Radovniković. Upravo je u njihovim glazbenim videospotovima Batarilo pokazao zašto slovi kao jedan od najpoželjnijih domaćih modela. Osjeća li se katkad poput objekta požude, kako je bilo izmjenjivati nježnosti s Jelenom Rozgom te je li srce ovog manekena slobodno ili ne saznajte u priči Davora Garića.

Iako đačko doba u našim sjećanjima najčešće priziva slatke uspomene, djeca koja danas muku muče sa školskim gradivom ne djeluju tako sretno. A kad uslijed vanškolskih obaveza i željom za igrom krenu problemi s učenjem, onda se pribjegava raznim metodama pomoći. Jedna od njih su i instrukcije. Koliko često djeca imaju potrebu za njima, kakvi su rezultati i da li su zaista svima potrebne, donosi inMagazin.

Aretha Franklin, Madonna, Kylie Minogue, Mariah Carey - samo su neke od pjevačica s kojima je surađivao poznati DJ David Morales. S obzirom koliko je puta nastupao u lijepoj našoj, Hrvatska mu je postala gotovo kao drugi dom. U zagrebačkom klubu nastupio je i u unatoč zubobolji te je novinarki inMagazina, Maruši Stamać otkrio zašto previše ne uživa u Božiću, koje mu je najdraže hrvatsko jelo te čija je nedavna smrt učinila da potpuno promijeni pogled na svijet.