Sa završetkom ljeta i festivalska groznica dolazi kraju. Jedan od posljednjih ove sezone je i Unknown festival. Smješten u Rovinju, publici koja je uglavnom pristigla iz Velike Britanije, osigurao je dobru zabavu nastupima velikih glazbenih zvijezda kao što su Disclousure, London Grammar ili Wild Beasts.

Spektakularnim nastupom Željka Samardžića i Jelene Rozge, sinoć je otvoren Rujanfest. Poznata Splićanka je komentirala buru koju je podigla izazovnim spotom za posljednji singl Život je čudo, dok je Željko otkrio čime ga je Jelena oduševila u posljednjem duetu. Namjeravaju li u skorašnjoj budućnosti ponoviti uspješnu suradnju, otkrijte u inMagazinu.

inMagazin predstavlja dvostruku državnu bikini fitness prvakinju. Redoviti treninzi i pravilna prehrana njezin su stil života, a uložen trud je rezultirao brojnim peharima i zlatnim medaljama s različitih natjecanja. Zagrepčanka Dora Adanić otkrit će vam svoju tajnu uspjeha, što jesti i kako trenirati da biste što prije zabljesnuli u top formi! Ako ste pomislili da su dame u bodybuildingu manje ženstvene, Dora će razbiti i tu predrasudu.

Sa završetkom ljeta i festivalska groznica dolazi kraju. Jedan od posljednjih ove sezone je i Unknown festival. Smješten u Rovinju, publici koja je uglavnom pristigla iz Velike Britanije, osigurao je dobru zabavu nastupima velikih glazbenih zvijezda kao što su Disclousure, London Grammar ili Wild Beasts. Jedan od velikih je i Nile Rodgers, glazbeni producent i glazbenik, tvorac hitova poput Maddonina "Like a virgin" ili Bowieva "Lets Dance". Uspješni glazbenik koji je radio na posljednjem albumu grupe Daft Punk, za inMagazin otkrio je detalje novog albuma Duran Durana na kojem radi te zašto se više ne veseli rođendanima.


 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju