Iako je dugo tvrdila da se neće udavati, prije nepunih mjesec dana Ivana Radovniković ipak je izrekla sudbonosno 'DA' svom dugogodišnjem dečku Stjepanu Markoviću.

Iako je dugo tvrdila da se neće udavati, prije nepunih mjesec dana Ivana Radovniković ipak je izrekla sudbonosno 'DA' svom dugogodišnjem dečku Stjepanu Markoviću. Glazbeni par je desetogodišnju vezu okrunio brakom romantičnim vjenčanjem u Rovinju nakon čega su otputovali na medeni mjesec u Španjolsku i Portugal. Kako su proveli medeni mjesec te kako je izgledao najvažniji dan u njihovom životu otkrili su novinarki inMagazina.

Ljubav između Senke Bulić i Ivice Skoke planula je ovoga ljeta, tijekom njene izvedbe u predstavi Thelma i Louise. Oduševljen osebujnom glumicom, Ivica je Senki dodijelio glavnu ulogu u predstavljanju nove kolekcije. Ovih dana modno-glumački par snimio je prve fotografije modne kampanje, vikend izdanje inMagazina donosi kako se glumica snašla u ulozi gotičkog modela te zašto se danas miljenik modnih zaljubljenica srami svojih ranih radova.

Alka Vuica posljednjih nekoliko godina sve više vremena provodi u rodnoj Istri. Vraćajući se svojim korijenima, otkrila je ljubav prema maslinarstvu. Poznata kantautorica povela je ekipu inMagazina u berbu te je pred kamerama napravila svoje prvo maslinovo ulje. U tome su joj podršku dali njezini prijatelji Danijela Martinović i Petar Grašo, koji se u slobodno vrijeme također bave maslinarstvom.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju