S obzirom na to da Hrvatska ni ove godine neće sudjelovati na Eurosongu, Neno Belan je odlučio okušati sreću u susjedstvu.

S obzirom na to da Hrvatska ni ove godine neće sudjelovati na Eurosongu, Neno Belan je odlučio okušati sreću u susjedstvu. Naime, trenutačno se nalazi u Ljubljani gdje u glazbenom studiju stvara pjesmu za slovensku inačicu hrvatske Dore. Krajem veljače nastupit će u deutu sa slovenskom pjevačicom Aljom, a ako pobijedi i dobije priliku predstavljati Sloveniju na Euroviziji, shvatit će to kao veliki kompliment i priliku za nove glazbene pothvate.

Sarajevski glazbenik Damir Imamović ponovno se vraća u Zagreb sa svojim Sevdah Takhtom. Uoči koncerta Damir objašnjava zašto je sevdahu potrebna promjena, koliko je na njega utjecao rad djeda Zaima Imamovića, poznatog bosanskohercegovačkog izvođača sevdalinki, te koju poruku svojim fusion sevdahom želi poslati.

Modni svijet ima novu zvijezdu. Njezino je ime Sara Lončarić. Svojim je ženstvenim kolekcijama osvojila svijet te joj zato stižu pozivi da svoje kreacije izlaže od New Yorka do Amsterdama i Pariza.