inMagazin vodi svoje gledatelje u Split, gdje nakon poduže diskografske pauze svoj novi album snima Tedi Spalato.

inMagazin vodi svoje gledatelje u Split, gdje nakon poduže diskografske pauze svoj novi album snima Tedi Spalato. Ekipa inMagazina prva je dobila priliku čuti kako zvuči novi materijal poznatog splitskog kantautora, kojeg uskoro očekuju gostovanja na nastupu Tomislava Bralića i klape Intrade u varaždinskoj Areni te na koncertima Olivera Dragojevića u Lisinskom.

Jedan put oko svijeta bio je dovoljan da se glavnom akteru ove priče potpuno promijeni život. Tako je Kazuhiro Tamari zbog majčine ljubavi postao hrvatski Japanac afričkih korijena. Danas je ovaj tridestogodišnjak turistički vodič, prevoditelj, glumac i animator u dječjoj igraonici. Iako je potpuno srastao s ovdašnjim običajima i kulturom, na početku nije bilo tako, a najviše se čudio hrvatskim psovkama.

Klapa Maslina je ponovno u glazbenom studiju s nadom da će još jednom stvoriti megahit, poput popularne skladbe "Da te mogu pismom zvati". Riječ je o ljubavnoj baladi koja je nastala prema istinitom događaju, točnije, vjenčanju. Uz još jedno priznanje svoje romantične strane, ovi pjevači su ekipi inMagazina povjerili i zašto ih u Sloveniji zovu dalmatinskim Rolling Stonesima te kako publika reagira na viceve koje pričaju na svojim nastupima.

Rijetko se koje glumačko ime s ovih prostora može pohvaliti suradnjom s jednim od najmoćnijih holivudskih parova. Srbijanski glumac Nikola Đuričko uspio je ostvariti san mnogih. Karizmatičnog glumca koji je glumio u Angelininu filmu "U zemlji krvi i meda" te holivudskom hitu "Svjetski rat Z" s Bradom Pittom, ekipa inMagazina ispitala je o dojmovima rada u Hollywoodu te titulama najpoželjnijeg muškarca. Nikola je otkrio čemu se veseli kad dođe u Zagreb i kako osvaja djevojke.

Postoje situacije u kojima poslovica kako je šutnja zlato ne vrijedi. To je svakako slučaj kada se nađemo u liječničkoj ordinaciji. Nerijetko nismo ni svjesni koliko liječniku može biti važna informacija koju mu prešućujemo zbog nelagode ili neznanja. Stoga ekipa inMagazina donosi pravila komunikacije s liječnikom kako bi ishod liječenja bio što bolji.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju