Novinarka inMagazina bila je u posjeti jednom od najpoznatijih glasova svjetske glazbene scene. Andrea Bocelli i supruga Veronika ugostili su ju u svojoj luksuznoj vili na toskanskoj obali, a više o tome doznajte u sutrašnjem inMagazinu!

Popularni talijanski tenor ispričao je novinarki Maruši Stamać kako mu je bilo pjevati na vjenčanju njegova prijatelja Georga Clooneya te otkrio kako je za nastup na svojoj svadbi angažirao sam sebe. Raspričao se i o svojim sinovima koji ne dijele njegovu strast prema pjevanju te o supruzi koja mu je ujedno i menadžerica. Kako kaže, oni su mu ujedno najveća snaga, uz majku koja je imala težak život, ali nikada nije odustala. Čak ni onda kada su joj doktori savjetovali kako bi joj bilo najbolje pobaciti Andrea, ona to ipak nije učinila. Zbog tog plemenitog čina, ističe kako joj se posebno divi.

O tome kako život zna biti nepredvidljiv, govori Andrea koji je diplomirani pravnik te ističe da je na koncu pravi put, onaj glazbeni, ipak pronašao njega.

Popularni pjevač će uskoro treći put posjetiti Hrvatsku, a uz njega će na zagrebačkom koncertu nastupiti i 2 Cellos, koje je okarakterizirao kao vrlo talentirane glazbenike.

Ne propustite pogledati ekskluzivan intervju Andree Bocellija u današnjem inMagazinu u 17.25 sati


 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju