Samo nas nekoliko dana dijeli od popularnog Valentinova. Slatki poklončići, sitnice i romantične geste zasigurno će i ove godine zasladiti ljubavni odnos mnogih Hrvatica i Hrvata.

Ususret velikim koncertima u Zagrebu, Beogradu i Sarajevu, Tonči Huljić je snimio novu pjesmu i videospot ''Nisam papak''. Pristup setu imao je samo naš Gordan Vasilj kojem je poznati hitmejker, među ostalim, otkrio zašto više nema interesa za sudjelovanjem na Eurosongu, kako se pjesmama bori protiv golotinje na estradi te zašto su u mladosti žene bile nesretno zaljubljene u njega.

Pomalo sramežljivo i uz smijeh dvojac 2Cellos je odgledao premijeru dokumentarnog filma posvećenog njihovim počecima i velikom pulskom koncertu. U tridesetak minuta otkrili su nepoznate detalje o sebi poput onog koliko kilograma izgube poslije svakog koncerta te da autograme potpisuju dulje od samog nastupa.

Samo nas nekoliko dana dijeli od popularnog Valentinova. Slatki poklončići, sitnice i romantične geste zasigurno će i ove godine zasladiti ljubavni odnos mnogih Hrvatica i Hrvata. No koliko će njih obratiti pozornost na zavodljive komade donjeg rublja?

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju