Ivana Kindl našla se u kadru skrivene kamere. Pjevačica će doći na dva zakazana intervjua, a novinarke će biti sve samo ne profesionalne.

Bosutski bećari s ekipom inMagazina zaputili su se u Novu Gradišku u kojoj će iznenaditi frizerku Martinu. U pripremu iznenađenja uključili su se brojni prijatelji i članovi obitelj, a kako je to izgledalo pogledajte u ovotjednom izdanju rubrike 'Petkom s Petkom'.

Ivana Kindl našla se u kadru skrivene kamere. Pjevačica će doći na dva zakazana intervjua, a novinarke će biti sve samo ne profesionalne. Prva neće imati pojma o Ivani, a druga će željeti biti kao ona i izgraditi karijeru bez imalo sluha. Kako će se u novonastaloj situaciji snaći pjevačica saznajte ovog petka.

Izlaganje kože ekstremnim uvjetima, vjetru, hladnoći i temperaturnim razlikama, obvezuje nas na preventivne mjere. Svako godišnje doba, a posebice zima s vjetrom, mrazom i vlagom, vrlo intenzivno opterećuje kožu. Takvi specifični uvjeti zahtijevaju posebnu pripremu za njegu kako bismo spriječili neugodne posljedice. Istražili smo kako možete zaštiti i nahraniti kožu tijekom zime.