Na nekim listama najemitiranijih pjesama ovog ljeta Severine nema. No ako pogledate broj pregleda njezinih pjesma na društvenim mrežama, 19 milijuna klikova samo jedne njezine pjesme, sigurno govori mnogo o tome što se slušalo posljednjih nekoliko mjeseci.

Na nekim listama najemitiranijih pjesama ovog ljeta Severine nema. No ako pogledate broj pregleda njezinih pjesma na društvenim mrežama, 19 milijuna klikova samo jedne njezine pjesme, sigurno govori mnogo o tome što se slušalo posljednjih nekoliko mjeseci. Koje pjesme domaća publika najviše pretražuje i sluša, pogledajte u inMagazinu.

Marin Čilić je prvi Hrvat koji igra finale US Opena, a ekipa inMagazina bila je na zagrebačkom trgu gdje će brojni Hrvati pratiti finale.

Još jedna srednjovjekovna svečanost u Velikom Taboru ponovno je oživjela ono već odavno minulo iz zagorskog dvora, kraljeve i plemiće, njihovu svitu, dvorske dame i stražu. Tako je svima koji su posjetili ovaj dvor, pružen povratak u prošlost, u doba kada su njime vladali Celjski. Uz druženje s kraljicom i kraljem svi zaljubljenici u srednji vijek mogli su se podsjetiti i na stare zanate , ali i naučiti kako su kažnjavale coprnice i sitni lopovi.


 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju