Moderne muškarce sve više zabrinjava gubitak kose. Iako mnogi smatraju da ta pojava može postati prednost i pridonijeti šarmu, za dobar dio populacije još uvijek se radi o tabu temi.

Moderne muškarce sve više zabrinjava gubitak kose. Iako mnogi smatraju da ta pojava može postati prednost i pridonijeti šarmu, za dobar dio populacije još uvijek se radi o tabu temi. Ekipa inMagazina provjerila je što je mit, a što istina, kako dolazi do preuranjenog gubitka kose te može li mu se stati na kraj.

Svjetski dan Roma, 8. Travnja, obilježava se u čast prvog Svjetskog kongresa Roma održanog od 8. do 12. travnja 1971. godine u Londonu. To je jedan od najvažnijih događaja u povijesti Roma. Kako je romska zajednica u Hrvatskoj provela taj dan u Zagrebu svojim će gledateljima otkriti ekipa inMagazina.

Deset godina nakon zajedničkog dueta 'Prava ljubav' Lana Jurčević i Luka Nižetić ponovno su snimili pjesmu – 'Od najgorih najbolji'. Oboje su izjavili kako su sretni što su ponovno napravili pjesmu u koju su se odmah zaljubili, a kako je došlo do ponovne suradnje otkrili su ekipi inMagazina.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju