Nakon godišnjeg odmora, koji je proveo na Pohorju, Mate Mišo Kovač vratio se nastupima. Ovog je vikenda kralj hrvatske zabavne glazbe raspametio Sinjane, a na pozornici mu se kao gošća pridružila i kći Ivana.

Nakon godišnjeg odmora, koji je proveo na Pohorju, Mate Mišo Kovač vratio se nastupima. Ovog je vikenda kralj hrvatske zabavne glazbe raspametio Sinjane, a na pozornici mu se kao gošća pridružila i kći Ivana. Poznati pjevač ekipi inMagazina otkrio je kako je njegovo zdravstveno stanje, zahvaljujući supruzi Lidiji, koja se o njemu brine, sasvim dobro. Legendarni se pjevač također raspričao i o svojim kućnim ljubimcima.

Nakon trinaest godina Hrvatska ponovo ima šansu da njezin predstavnik osvoji Grand Slam turnir. Javnost s nestrpljenjem iščekuje večerašnji dvoboj između Marina Čilića i Japanca Nishikorija. Hrvatskom i Marinovom rodnom Hercegovinom vlada euforija. U nedavnom razgovoru za inMagazin Goran Ivanišević kao Čilićev trener otkrio je koje ga promjene u Marinovoj igri najviše vesele te zašto danas bolje razumije svoje bivše trenere.

Kako je biti učiteljica u malom selu te s kojim se problemima mora svakodnevno susretati, u prilogu inMagazina otkrit će vam Barbara Murgić iz ličkog sela Oštrovac. Upoznajte još jedan lik iz nove serije ´Kud puklo da puklo´ koja 15. rujna kreće na Novoj TV.


 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju