Vitomira Lončar gošća je rubrike 'Njeno drugo lice' Dalibora Petka a progovorit će o svojoj borbi s epilepsijom, životnim izazovima te kako je dobila nadimak Bucka.

Nekadašnja glumica i omiljeno televizijsko lice, a danas uspješna producentica, ravnateljica kazališta i doktorica znanosti. Vitomira Lončar gošća je rubrike 'Njeno drugo lice' Dalibora Petka a progovorit će o svojoj borbi s epilepsijom, životnim izazovima te kako je dobila nadimak Bucka.

Ususret premijeri filma 'Otok ljubavi', ekipa inMagazina donosi intervju s proslavljenom bosanskohercegovačkom redateljicom Jasmilom Žbanić te glumcem Leonom Lučevom.

Loše vremenske prilike koje nas u posljednjih pola godine prate ne ugrožavaju samo poplavljena područja, već i sve širu skupinu ljudi koji pate od meteroropatije. Danas na nestabilne meteorološke uvjete reagira veći broj ljudi, i to neovisno o rodu i spolu. Toga, naravno, nisu pošteđene ni poznate osobe. Prilog inMagazina donosi kako poznati Hrvati podnose loše vremenske prilike te što se može učiniti kako bi se ublažile posljedice meteoropatije.


 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju