Nini Badrić posljednjih dana nije bilo nimalo lako. Naime poznatoj pjevačici željeli su zabraniti koncert u Užicu, uslijedile su i loše modne kritike, a stupce tabloida punila je i njezina navodna veza s glumcem Goranom Bogdanom.

Nini Badrić posljednjih dana nije bilo nimalo lako. Naime poznatoj pjevačici željeli su zabraniti koncert u Užicu, uslijedile su i loše modne kritike, a stupce tabloida punila je i njezina navodna veza s glumcem Goranom Bogdanom.

Trostrukom je akcijom zasjenila čak i Severinu koja je objavom fotomontaže vjerske tematike užarila društvene mreže. A u bloku aktualnosti Maje Perice pogledajte što muči Johnnyja Štulića, ispriku Novaka Đokovića, ali i doznajte koliko ćete olakšati novčanik ako se približite kući Georgea Cloonyja.

Tko je zbog tradicionalnog uskrsnog koncerta Jelene Rozge u Split potegnuo čak iz Ljubljane? U čijem je društvu pjevačica proslavila Uskrs te kako je doživjela medijske glasine o vezi s Milanom Popovićem, koje je još jednom oštro demantirala našem Gordanu Vasilju, pogledajte u današnjem inMagazinu.


Danas vam predstavljamo novu rubriku "Disko na kraju grada" u kojoj donosimo pregled različitih načina zabave u svim dijelovima Lijepe naše. Svaki vikend naša ekipa na čelu sa Sašom Knežićem obilazi diskoteke, restorane, vatrogasne domove i sve prostore u kojima lokalno stanovništvo pozdravlja tjedan iza sebe i puni baterije za novi. Vaši prijedlozi su i više nego dobrodošli pa nam na e-mail adresu disko@novatv.hr ili Facebook stranicu In Magazina pošaljite po čemu je baš vaša zabava posebna i zanimljiva. Serijal otvara restoran na rubu Zagreba. Vodimo vas u Lučko!

Jedna od najuspješnijih hrvatskih glumica, Ksenija Marinković, neumorno radi na televizijskim, kazališnim i filmskim projektima. Naša ekipa ju je posjetila na setu novog filma Zrinka Ogreste "S one strane". U otvorenom razgovoru glumica nam je povjerila koliko joj je važna ljubav, i kazala kako je trenutačno okupirana brigom za upis njeno dvoje djece na fakultet.


"Vjerujem u uskrsnuće" ili "Ljubav koja rađa ljubav", poruke su koje članovi zadruge "Pontes Salutis" šire svojim djelima. Riječ je o bivšim ovisnicima koji izrađuju vjerske suvenire, a novcem od prodaje financira se jedina zadruga u Hrvatskoj koja zapošljava pojedince nakon izlaska iz komuna. Zadrugari su povodom Uskrsa neke od svojih radova poslali i papi Franji kako bi mu na taj način izrazili privrženost i ljubav.

Dvorski balovi možda su tek relikvija davnih vremena, ali čak i danas povijesni plesovi imaju svoj život. U Zagrebu se već godinama održavaju plesne radionice baroknih, renesansnih i srednjovjekovnih plesova, a sam pogled na djevojke u balskim haljinama vratit će vas u neka romantična vremena. Upoznat ćemo vas s djevojkama koje su se zaljubile u ovu vrstu plesa, otkriti što im je najveći problem i koje su prednosti ove umjetnosti.

Iako mu je specijalnost tradicionalne namirnice spajati na moderan način, Kristijan Kereša svojoj je inovaciji dao mediteranski štih. Tako je u Podravkinoj kuhinji spojio pelate, bosiljak, mladi luk i skutu te od svega napravio Pitu od maslina i rajčica.