Rubrika ''Jedan dan sa zvijezdama'' donosi ekskluzivan uvid u život Dražena Zečića. Jedan od najboljih nogometaša među glazbenicima pokazao je kako manevrira loptom na zelenom travnjaku te zašto više voli zabiti gol nego napraviti cijeli album.

Osječanka Jelena pred vratima će ugledati nesvakidašnji prizor - svoj omiljeni band TS Dyaco. Veseli tamburaši svirkom će do suza ganuti medicinsku sestru, koja je njihova velika obožavateljice. Sadržaj je to ovotjednog izdanja rubrike 'Petkom s Petkom'.

Rubrika ''Jedan dan sa zvijezdama'' donosi ekskluzivan uvid u život Dražena Zečića. Jedan od najboljih nogometaša među glazbenicima pokazao je kako manevrira loptom na zelenom travnjaku te zašto više voli zabiti gol nego napraviti cijeli album. Zečić je za gledatelje inMagazina odsvirao i svoju prvu ljubavnu pjesmu koju je napisao sa samo 16 godina. Otkriva kako je osvojio suprugu te je Davoru Gariću na roštilju ispekao domaće kobasice u Blatu na Cetini gdje je proveo djetinjstvo.

Danas je gotovo postalo nezamislivo snimiti pjesmu bez spota. I dok se prije na njega čekalo i nekoliko mjeseci, sada on izlazi kad i pjesma. Snima se na raznim lokacijama, prate se svjetski trendovi. A što domaći pjevači žele i koliko ih to košta pogledajte u prilogu Dijane Kardum.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju