Četiri zadnja golmana Hrvatske nogometne reprezentacije, Stipe Pletikosa, Vedran Runje, Danijel Subašić i Lovre Kalinić izdanci su dobro poznate Hajdukove škole, a njihovim putem sada kroči i Ivo Grbić, golman mlade reprezentacije.

Četiri zadnja golmana Hrvatske nogometne reprezentacije, Stipe Pletikosa, Vedran Runje, Danijel Subašić i Lovre Kalinić izdanci su dobro poznate Hajdukove škole, a njihovim putem sada kroči i Ivo Grbić, golman mlade reprezentacije. Priču o Hajdukovu albatrosu donosi Gordan Vasilj kojem je ovaj stasiti 19-godišnjak između ostalog otkrio s kakvim se pričama susretao dok mu je otac bio predsjednik kluba, zašto je 13 njegov sretan broj i kakve ga djevojke najviše privlače.

U potrazi za uspjehom četiri su rokerice iz Crikvenice Lijepu našu zamijenile Nizozemskom. Glazbenu karijeru nekadašnje Angelsice ondje su odlučile nastaviti pod imenom LUMINAJZ. Kako su se Matilda, Marcela, Tea i Irena snašle u novom okruženju, što ih je najviše iznenadilo kod Nizozemaca te imaju li sve što je potrebno za uspjeh, doznajte u prilogu.

Oni ne priznaju nova moderna vremena, a sve svoje bore ponosno nose. Trenutačno uživaju u zasluženoj mirovini, a gotovo svi mogu raditi baš kao nekada. Najstariji od njih ima 92 godine. Da ne bi bilo zabune, riječ je o old timer traktorima koji su svoju izložbu smjestili u unutrašnjost Istre. A zašto su oni toliko posebni te kakvih unikatnih primjeraka među njima ima, za gledatelje inMagazina otkrit će Lana Samaržija.

Nakon raspada benda, bivše su Feminemke krenule svaka svojim putem. I ubrzo nakon što se otisnula u solo vode, Neda Parmać ostala je trudna i nakratko se maknula od svjetla reflektora. Sada je njezinoj dvogodišnjoj stvaralačkoj pauzi došao kraj, a ona se za povratak na estradu priprema punom parom. Koliko joj je, kao novopečenoj majci, važna dobra linija i koji dio majčinstva joj najteže pada te bi li mogla oprostiti prijevaru u iskrenom je intervjuu otkrila Sanji Kuzmanović.