Uoči 40.obljetnice osnutka i izdanja knjige 'Šta bi dao da si na mom mjestu', u intimnom intervjuu velika glazbena zvijezda Željko Bebek provesti će gledatelje inMagazina kroz najbolje trenutke rada Bijelog Dugmeta.

Uoči 40.obljetnice osnutka i izdanja knjige 'Šta bi dao da si na mom mjestu', u intimnom intervjuu velika glazbena zvijezda Željko Bebek provesti će gledatelje inMagazina kroz najbolje trenutke rada Bijelog Dugmeta. Bebek govori o pikanterijama s turneja, zgodama s brojnim obožavateljicama, ali i o zanimljivim detaljima iz odnosa članova benda.

Nakon deset godina Jelena Veljača ponovno je stala na kazališne daske. U predstavi Mala stvar na njima su joj se pridružili glumački kolege Frane Perišin, Mislav Čavajda i Jasna Bilušić, a kako je bilo na generalnoj probi provjerila je ekipa inMagazina.

Diva dalmatinskog popa, Doris Dragović, oduševila je publiku na prvom od dva velika koncerta u Lisinskom. inMagazin donosi djelić atmosfere iz prepune dvorane u kojoj je pjevačica izvela svoje najveće hitove zavidne 30-ogodišnje karijere.
<p style="overflow: hidden;"><a target="_blank" href="http://novaplus.dnevnik.hr/emisije/"><img src="http://image.dnevnik.hr/media/images/original/Jul2014/60973742.jpg"></a></p>