Izvrsni i zabavni nastupi te fascinantne transformacije obilježili su prvi nastavak showa Tvoje lice zvuči poznato. Publiku i žiri u potpunosti je osvojila pobjednica večeri Minea, koja se zaista potrudila zaboraviti ženstvenost te postala muškarac kojeg bi svaka majka poželjela za zeta.

Izvrsni i zabavni nastupi te fascinantne transformacije obilježili su prvi nastavak showa Tvoje lice zvuči poznato. Publiku i žiri u potpunosti je osvojila pobjednica večeri Minea, koja se zaista potrudila zaboraviti ženstvenost te postala muškarac kojeg bi svaka majka poželjela za zeta. Osim njezine izvedbe Jolina hita Nosi mi se bijela boja, na pozornici su zasjali i drugi natjecatelji - Giuliano kao Mišo Kovač, Baby Dooks kao Joe Cocker te Vanda Winter kao Britney Spears. Za sve one koji nisu bili u mogućnosti pogledati prvu epizodu, ovotjedni inMagazin donosi kratki uvid.

Sarajevski glazbenik Dino Merlin na zagrebačkom je Bundeku pred više desetaka tisuća posjetitelja održao koncert za pamćenje. Karizmatični pjevač uoči koncerta razgovarao je s ekipom inMagazina i između ostalog, povjerio da je veliki esteta kojem se ne može dogoditi da na pozornicu dva puta izađe jednako odjeven. Kad ne stvara glazbu i nije na turneji obožava skijati i ploviti morem. Je li ga život na sceni umorio i do kada će s jednakim žarom osvajati pozornice, rekao je Lani Samaržiji.

Slaganje fotografija u fotoalbume postalo je dio prošlosti. Ipak, uspomene više ne treba čuvati ni na CD-ima, vanjskim diskovima ili u računalima. Mnogo zanimljivije i originalnije je složiti ih u fotoknjigu, koja pruža različite mogućnosti pa će zadovoljiti i najzahtjevnije kreativce, a kako to napraviti, donosi inMagazin.