U novom nastavku putopisa splitskog avanturista Željana Rakele ekipa inMagazina vodi gledatelje u Iran i Tursku.

U novom nastavku putopisa splitskog avanturista Željana Rakele ekipa inMagazina vodi gledatelje u Iran i Tursku. Gledatelji će imati priliku vidjeti kako izgleda stočni sajam u Iranu, uživat u šetnji jednom od najljepših turskih palača te provjeriti kako izgleda kurdska svadba.

U zagrebačkom kazalištu Komedija i ovoga proljeća možete uživati u mjuziklu "Uskrsli" koji prikazuje posljednje dane Isusovog života. Ansamblu profesionalaca ali i amatera pridružila su se dva poznata lica; Maja Blagdan i Ivan Mikulić.

Što za dvoje glazbenika znači Uskrs te kako se nose sa zahtjevnim ulogama otkrili su novinarki inMagazina Nikolini Tomasović.

Soparnik, nekad jelo za siromašne, koje se blagovalo za vrijeme velikih postova uoči blagdana, a danas se smatra delicijom. Poljički soparnik svojom jednostavnošću osvaja nepca mnogih gurmana, a odnedavno je uvršten i na popis nematerijalne kulturne baštine.

Koliko je teško donijeti neke životne odluke, dobro zna junak sljedeće priče. No, kako kaže Francuz sa zagrebačkom adresom, važno je slijediti svoje snove. Njega su oni odveli stotinama kilometara daleko od domovine, a jedino što mu je bilo važno jest to da dobije priliku fotografirati. Zbog ove strasti zavolio je Hrvatsku iz koje ne planira tako skoro otići.