Nakon raspada benda, bivše su Feminemke krenule svaka svojim putem. Ubrzo nakon što se otisnula u solo vode, Neda Parmać ostala je trudna i nakratko se maknula od svjetla reflektora.

Nakon raspada benda, bivše su Feminemke krenule svaka svojim putem. Ubrzo nakon što se otisnula u solo vode, Neda Parmać ostala je trudna i nakratko se maknula od svjetla reflektora. Sada je njezinoj dvogodišnjoj stvaralačkoj pauzi došao kraj, a ona se za povratak na estradu priprema punom parom. Koliko joj je, kao novopečenoj majci, važna dobra linija i koji dio majčinstva joj najteže pada te bi li mogla oprostiti prijevaru u iskrenom je intervjuu otkrila ekipi inMagazina.

Špajz ili kako još nazivamo spremište, smočnicu ili ostavu omiljeno je mjesto svakog domaćinstva, pogotovo ako se u njemu kriju raznorazne majstorije vrijednih ruku domaćica. Pekmezi, džemovi, kompoti, kuhana rajčica, nezaobilazni ajvar, kisela paprika, krastavci i još mnogo toga, sigurno vam već čine zazubice. Sve to samo je dio onoga što gospođa Ilonka Zec iz Petrove Slatine sprema u svom špajzu koji bez pretjerivanja izgleda poput zamamnog izloga.

Oni ne priznaju nova moderna vremena, a sve svoje bore ponosno nose. Trenutačno uživaju u zasluženoj mirovini, a gotovo svi mogu raditi baš kao nekada. Najstariji od njih ima 92 godine. Riječ je o old timer traktorima koji su svoju izložbu smjestili u unutrašnjost Istre. Zašto su oni toliko posebni te kakvih unikatnih primjeraka među njima ima, svojim će gledateljima otkriti ekipa inMagazina.