Poznata pjevačica Alka Vuica odlučila je prepjevati svoj najveći hit „Laži me“ na španjolski jezik. U tome će joj pomoći njezin novi suradnik, glazbenik iz Kolumbije Jairo Benitez, kojeg je, doslovno, srela na ulici.

Djevojka nepobjediva duha, tako zovu Sandru Paović, stolnotenisačicu koja je uspjela postati Svjetska prvakinja, unatoč stravičnoj nesreći u kojoj joj je trajno ozlijeđena kralježnica. U rubrici 'Njeno drugo lice' Dalibora Petka govori o životu u izbjeglištvu, koliko je otac utjecao na njen profesionalni izbor, o danu nesreće te dugotrajnom oporavku te svom skrivenom hobiju.

Poznata pjevačica Alka Vuica odlučila je prepjevati svoj najveći hit „Laži me“ na španjolski jezik. U tome će joj pomoći njezin novi suradnik, glazbenik iz Kolumbije Jairo Benitez, kojeg je, doslovno, srela na ulici. Talentirani glazbenik koji je prošle godine stigao u Zagreb, prvo je svirao na ulicama grada, a sada je, upoznavši našu glazbenu zvijezdu, dobio priliku života za proboj na hrvatsku estradu.