Sve češće Vanna piše sama sebi pjesme. Kako je pronašla autora u sebi, zašto nema hobija te kakav bi glas uistinu voljela imati pjevačica otkriva u rubrici 'Njeno drugo lice', Dalibora Petka.

Sve češće Vanna piše sama sebi pjesme. Kako je pronašla autora u sebi, zašto nema hobija te kakav bi glas uistinu voljela imati pjevačica otkriva u rubrici 'Njeno drugo lice', Dalibora Petka. Vanna govori i o trenutku kad su je kolege najviše razočarale, je li ju ljubav promijenila iz korijena te hoće li njena djeca krenuti majčinim stopama.

One su mlade, zgodne i atraktivne, a atmosferu na košarkaškim utakmicama dovode do usijanja. One su, dakako, Cedevitašice, cheerleadersice koje svojim vrućim nastupima bodre navijače i ometaju protivnike. U narednim minutama pogledajte kako izgledaju njihovi atraktivni nastupi, a simpatične djevojke otkrile su i tko su im najzgodniji košarkaši, s kakvim se predrasudama susreću te kako je izgledala njihova najveća blamaža. Priču o Cedevitašicama donosi Sanja Kuzmanović.

Ekipa inMagazina donosi intervju s Marijom Husar. Ako ne računamo njezin album ''Čarobna ljubavna priča'', odnosno zbirku ljubavnih pjesama poznatih domaćih autora poput Gabi Novak, bivša Divasica, priznaje, dugo je sakupljala ideje za svoje nove pjesme.. Došlo je vrijeme za novi single, ponosno je Marija Husar Rimac najavljujući svoju novu baladu ''Vrijeme da krenemo''. Tako je ovih dana Marija snimala i spot za ovu, kako kaže, motivirajuću priču o rastancima.