Zadar je u nedjelju drugu godinu zaredom bio domaćin jedinstvenog humanitarnog sportskog spektakla "Wings for life". Oko četiri tisuće natjecatelja je sa zadarskog foruma istovremeno s još stotinjak tisuća trkača diljem svijeta krenulo iskušavati svoje granice pod motom ''Trčimo za one koji ne mogu''.

Zadar je u nedjelju drugu godinu zaredom bio domaćin jedinstvenog humanitarnog sportskog spektakla "Wings for life". Oko četiri tisuće natjecatelja je sa zadarskog foruma istovremeno s još stotinjak tisuća trkača diljem svijeta krenulo iskušavati svoje granice pod motom ''Trčimo za one koji ne mogu''. Cilj utrke je prikupiti novac za istraživanje ozljeda leđne moždine i pronalazak lijeka, a kako je bilo u Zadru, koji je dao svoj doprinos u prikupljanju više od četiri milijuna eura za plemenit cilj, pogledajte u današnjem inMagazinu.

U kulinarskom showu MasterChef dogodilo se i prvo odustajanje. Josip Soče morao je odložiti svoju pregaču zbog bolesti. U šetnji njegovim omiljenim zagrebačkim mjestom - jezerom Bundek otkrio nam je može li ono zamijeniti imotsko Modro jezero. Ispričao nam je i kako se u show prijavio zbog želje preminulog prijatelja te zašto njegov otac nije htio gledati MasterChef. 

Novosadski ženski kvartet Frajle, koji svakim danom ima sve više obožavatelja u Hrvatskoj, zbog velikog je interesa održao čak dva koncerta u Lisinskom. Obrade poznatih hitova njihova su posebnost, a njima su privukle i publiku različitih glazbenih usmjerenja. Marija, Nataša, Jelena i Nevena otkrile su nam kako se rješavaju treme prije koncerta, u kakve muškarce se zaljubljuju i kako opisuju jedna drugu. 

Oliver Dragojević otputovao je na 12-dnevnu turneju po Americi i Kanadi. Stari morski vuk nastupit će u velikim dvoranama, a da ga publika s nestrpljenjem očekuje, potvrđuje i pomama za ulaznicama jer su koncerti već rasprodani. 

 

Pozirati pred fotoobjektivom i hodati pistom neka su djeca naučila odmah nakon što su napravila prve korake. Dječji modeling na svjetskoj modnoj sceni mališane pretvara u zvijezde s povećim bankovnim računima. Kako manekenski život najmlađih izgleda u Hrvatskoj, doznat ćete u današnjoj emisiji.

Iako su lješnjaci i bademi mnogima omiljeni dodaci čokoladi, mašta dame iz naše iduće priče seže mnogo dalje. Radeći originalne praline, ova zaljubljenica u slatko voli eksperimentirati s malinama, zelenim čajem, ružama, pa čak i ljubičicama. Promijenivši zanat ekonomistice u čokolatijerku za nju je bio velik izazov. No sada kaže kako živi slađe i radosnije nego ikad.

Za toplu zimsku odjeću i čizme u ormarima jednog mladog para  nema mjesta jer im oni i ne trebaju. Naime, Vedran i Sanja svake godine s prvom jesenjom kišom napuštaju Lijepu našu i kreću putem egzotičnih i dalekih zemalja u potrazi za vječnim ljetom. Pod motom „japanke svih dvanaest mjeseci" obišli su značajan dio suncem okupanih zemalja, a dio svoje ljetne avanture podijelili su s našom Jelenom Prpoš.

 

Lijepo vrijeme i ljetne temperature koje su pred nama zovu nas da vikende i slobodno vrijeme provodimo u prirodi. Jedna od destinacija koja uz odmor nudi i zabavu je Topusko. Uz sportske sadržaje tamo možete uživati i u bazenima s termalnom vodom. Zašto je ovaj kraj, koji zovu "kontinentalnom Opatijom", zanimljiv i brojnim inozemnim turistima, zna Bojan Kosijer.

Na početku jos jednog radnog tjedna Podravkin šef Zoran Delić vodi nas u Grčku! Kako je njihova kuhinja relativno jednostavna, ni Zoran nije komplicirao vec je naslagao red mesa i red povrća te za prijedlog sutrašnjeg ručka pripremio Souvlaki ražnjice s grčkom orzo salatom!