Pjevačica Natali Dizdar ovih će se dana otisnuti na novo, dvomjesečno putovanje. Iza nje je godina velikih odluka, a jedna od njih je, priznaje, i prekid desetogodišnje veze.

Pjevačica Natali Dizdar ovih će se dana otisnuti na novo, dvomjesečno putovanje. Iza nje je godina velikih odluka, a jedna od njih je, priznaje, i prekid desetogodišnje veze. Ovih dana Natali prvi put snima i novi videospot u suradnji s bratom FIlipom. 2015. je, kaže, krenula nikada bolje.

Poznato je da se pripadnice nježnijeg spola osjećaju ženstvenije noseći visoke potpetice. Međutim, svaka dama koja ih je barem jednom u životu obula, svjesna je i njihove druge strane. Štikle su često neudobne i otežavaju nam korak, a sve se više ističu negativne posljedice na zdravlje. Vrijedi li za izgled trpjeti, otkrit će Maja Ciglenečki.

Vrijeme je za Top minute i pregled najzabavnijih showbizz trenutaka proteklog tjedna. inMagazin donosi snimke najljepših novogodišnjih vatrometa iz cijelog svijeta. Bivši vaterpolist Dubravko Šimenc otišao je na operaciju ramena te u ekskluzivnom razgovoru za inMagazin govori o prometnoj nesreći u kojoj je gotovo izgubio život, a bivša prva pratilja Miss svijeta Anica Kovač otkrila je tajnu svoje ljepote! Top minute donosi Davor Garić.