Posljednje izdanje inMagazina ove godine donosi prilog 'Best of Petko'. Suze, smijeh, puno pjesme i plesa te čak dvije prošnje obilježile su drugu sezonu rubrike 'Petkom s Petkom'.

Posljednje izdanje inMagazina ove godine donosi prilog 'Best of Petko'. Suze, smijeh, puno pjesme i plesa te čak dvije prošnje obilježile su drugu sezonu rubrike 'Petkom s Petkom'. Jelena Rozga, Mario Petreković, Ivan Zak, Vanda Winter, Jasmin Stavros, Goran Karan samo su neke od zvijezda koje su svoje obožavatelje odlučile iznenaditi i prirediti im nezaboravni dan, a sve to uz kamere inMagazina.

U posljednje vrijeme mnogi vlasnici ne žele da slavlja koja donose ovi blagdanski dani zaobiđu njihove četveronožne prijatelje - pse! Ove su godine i njihovi voljeni psići dobili poklone, a neki ne mogu odoljeti crvenim kapicama za svoje ljubimce! Ekipa inMagazina bila je u Londonu gdje je snimila priču o slavlju vlasnika i kućnih ljubimaca.

Godinu na izmaku obilježili su brojni trenuci koje ćete vjerojatno pamtiti cijeli život. A ima li ičeg ljepšeg od uspomena kojima ste se od srca nasmijali? inMagzin je svojim vjernim gledateljima i ove godine mnogo puta izvukao osmijeh na lice, bilo da je riječ o temama, bilo da se radilo o ponekim kiksevima. Čemu ste se u 2014. smijali uz inMagazin?
<p style="overflow: hidden;"><a target="_blank" href="http://novaplus.dnevnik.hr/emisije/"><img src="http://image.dnevnik.hr/media/images/original/Jul2014/60973742.jpg"></a></p>