U javnosti je uvriježeno mišljenje kako između nogometaša i ljepotica s naslovnica ima neka tajna veza, posebna kemija koja ih često spaja. U današnjem inMagazinu doznajte koliko nogometaši znaju o svijetu mode i ljepote te što bivše misice znaju o nogometu.

Anica i Robert Kovač, Ljupka Gojić i Mihael Mikić, Iva i Boško Balaban ili pak Iva i Jerko Leko. Pogađate, riječ je o nogometno-manekenskim brakovima. U javnosti je uvriježeno mišljenje kako između nogometaša i ljepotica s naslovnica ima neka tajna veza, posebna kemija koja ih često spaja. Je li riječ samo o predrasudama te koliko se ta dva svijeta zapravo poznaju, istražila je naša Sanja Kuzmanović. U današnjem inMagazinu doznajte koliko nogometaši znaju o svijetu mode i ljepote te što bivše misice znaju o nogometu.

Kada se prije sedam godina otisnuo preko Velike bare, frizer Neven Radović iz Karlovca nije ni slutio da će nedugo zatim šišati, bojiti i fenirati neke od najpoznatijih dama američkog showbizz svijeta. Nevjerojatna je i činjenica da svakih osam tjedana putuje u Dubai jer mu jedna tamošnja bogatašica plaća sve troškove puta samo kako bi je ošišao. Kako je Neven ostvario američki san ne propustite pogledati u današnjoj emisiji.

Nakon što je u subotu s maksmirskih tribina navijala za naše nogometaše, hrvatska predsjednica je na klizalištu bodrila svoju kćer Katarinu. U pregledu dnevnih aktualnosti doznajte i kako se u Dubrovniku, u koji najavljuje povratak, osjećao najpoznatiji bolivuski glumac. Donosimo i listu najvećih svjetskih zvijezda s kojima je surađivati prava noćna mora, a vodimo vas i na jednu promociju videospota.

10 godina nakon što je izvedena prva velika navijačka himna Nereda & Zaprešić Boysa "Srce vatreno", ista je ekipa, podržana Connectovcima, odlučila osnovati Hrvatsku udrugu izvođača navijačkih pjesama. Dečkima je cilj stvaranje pozitivne atmosfere uoči nastupa hrvatskih nacionalnih vrsta kako nogometne tako i svih ostalih. Kakvi su im planovi te kako na sportskim tribinama misle stvoriti pozitivno ozračje, ispričali su za kamere inMagazina.

26. svibnja u Lisinskom nas čeka prava glazbena poslastica. Slavljenički koncert će povodom 30 godina solističke karijere održati Zorica Kondža. Estradnoj divi na pozornici će se pridružiti i njezini gosti: Oliver Dragojević, Tony Cetinski, Neno Belan te Tomislav Bralić i klapa Intrade. Splitska pjevačica priželjkuje i dolazak predsjednice Kolinde Grabar Kitarović.

Jedan od najgledanijih hrvatskih filmova Svećenikova djeca uskoro bi mogao postati i najgledaniji domaći film u svijetu. Nakon Brazila, Italije, Mađarske, Grčke, kreće prikazivanje i u Francuskoj. Svečana premijera filma, na kojoj je bio i redatelj Vinko Brešan održana je sinoć u Parizu.