Ekipa inMagazina vodi svoje gledatelje u svijet ljepotica kakav do sada nisu imali prilike vidjeti.

Ekipa inMagazina vodi svoje gledatelje u svijet ljepotica kakav do sada nisu imali prilike vidjeti. Četvrtak je rezerviran za novu rubriku imenom ''Miss Hrvatske'' u kojoj će se birati nasljednica Anice Martinović (Kovač), Branke Bebić (Krstulović), Fani Čapalije i drugih missica iz zlatnog doba devedesetih kada su naše ljepotice osvajale titule najljepših na svijetu. Kamere inMagazina zavirit će i u backstage, i to ondje gdje je kamerama pristup strogo zabranjen te otkriti kako se obične djevojke iz susjedstva pretvaraju u neodoljive fatalne ljepotice, ali i zagrepsti ispod površine i provjeriti sve predrasude koje prate lijepe žene.

Ekipa inMagazina donosi i posve osoban intervju s mladim glazbenikom Damirom Kedžom koji je govorio, između ostalog, i o nedavnoj operaciji čeljusti.

Gledatelji inMagazina imat će priliku zaviriti u Hrvatsko zagorje i to u Gornju Pačetinu. Iako ime sela vuče korijen od riječi potok, ipak je ovo priča o patkama i njihovom uzgajivaču. Akter ove priče 25-godišnji je Mario Krog koji je nakon studija menadžmenta i komunikacija te rada u medijima odlučio novinarski posao zamjeniti farmerskim - i nije požalio.