Kraj godine idealan je za donošenje novogodišnjih odluka, ali i za sumiranje onih starih. Glavna odluka koju svake godine iznova donose naše estradne zvijezde je napraviti hit koji će obilježiti godinu na izmaku.

Kraj godine idealan je za donošenje novogodišnjih odluka, ali i za sumiranje onih starih. Glavna odluka koju svake godine iznova donose naše estradne zvijezde je napraviti hit koji će obilježiti godinu na izmaku. inMagazin donosi kome je to ove godine pošlo za rukom.

Za svoje gledatelje inMagazin donosi intervju s Anicom Kovač

Šarmantni zagrebački gospodin ili dečko s asfalta kako se sam voli nazivati, Stjepan Jimmy Stanić, ovu je godinu zaokružio prvim samostalnim video uratkom i kompilacijom bezvremenskih šlagera, u društvu Sharf club swing kvinteta. S prevaljenih 85 godina neumorni glazbenik i dalje se ne odvaja od mikrofona, a pred kamerama inMagazina priznao je čime ga je osvojila supruga Barbara, što mu to nedostaje u Zagrebu i koji to specijalitet u kuhinji sprema s posebnom vještinom.

Poznato je da se pripadnice nježnijeg spola osjećaju ženstvenije noseći visoke potpetice. Upotpunjuju svaki outfit, daju im dozu elegancije, izdužuju noge i čine ih vitkima. Međutim, svaka dama koja ih je barem jednom u životu obula, svjesna je i njihove druge strane. Štikle su često neudobne i otežavaju korak, a sve se više ističu negativne posljedice na zdravlje. Vrijedi li za izgled trpjeti, otkrit će Maja Ciglenečki.