U gradu pod Marjanom održan je još jedan u nizu izbora ljepote, riječ je o - Licu godine Dalmacije. Titulom najljepše okitila se 22-godišnja Splićanka Petra Orlić, dok je zvijezda večeri bio glazbena legenda Rajko Dujmić.

U gradu pod Marjanom održan je još jedan u nizu izbora ljepote, riječ je o - Licu godine Dalmacije. Titulom najljepše okitila se 22-godišnja Splićanka Petra Orlić, dok je zvijezda večeri bio glazbena legenda Rajko Dujmić. Popularni glazbenik je za In Magazin progovorio o izbacivanju iz Novih fosila i ratu oko imena benda, ali i uputio snažnu poruku mladima.

1.400 talentiranih mladih plesača iz Hrvatske, Njemačke, Austrije, Slovenije i Bugarske ovog je vikenda odmjerilo snage na kvalifikacijskom turniru Dance Star Croatia. Pred stručnim žirijem bio je težak zadatak: odlučiti tko će naStupiti na finalnom, World Dance Masters turniru u Poreču. Poreč će tako u svibnju po sedmi put postati svjetsko okupljalište ljubitelja plesnih pokreta.

Jelena Rozga ima dvojnicu, a Nina Badrić na svojem je Instagram profilu obasipana komentarima obožavatelja koji su oduševljeni njezinim slikama u društvu glumca Gorana Bogdana. U pregledu vikend showbizz novosti doznajte tko je ovih dana slavio rođendan te kako je sunčane dane proveo naš skIjaš Ivica Kostelić.

Ima li korisnije stvari od poznavanja stranih jezika? Engleski se danas nametnuo kao najvažniji svjetski jezik, a njegovo učenje može biti opušteno i zabavno već od najranijih dana. Helen Doron metoda najsličnija je učenju materinskog jezika, a pomoću nje engleski možete naučiti čak i svoje tromjesečne mališane.

Dvorski balovi možda su tek relikvija davnih vremena, ali čak i danas povijesni plesovi imaju svoj život. U Zagrebu se već godinama održavaju plesne radionice baroknih, renesansnih i srednjovjekovnih plesova, a sam pogled na djevojke u balskim haljinama vratit će vas u neka romantična vremena. Upoznat ćemo vas s djevojkama koje su se zaljubile u ovu vrstu plesa, otkriti što im je najveći problem i koje su prednosti ove umjetnosti.