Poznati tenor Andrea Bocelli i njegova supruga Veronika ugostili su ekipu inMagazina u svojoj luksuznoj kući na toskanskoj obali. Bocelli je tom prilikom izrazio zadovoljstvo povodom skorašnjeg trećeg dolaska u Hrvatsku.

Poznati tenor i njegova supruga Veronika ugostili su ekipu inMagazina u svojoj luksuznoj kući na toskanskoj obali. Bocelli je tom prilikom izrazio zadovoljstvo povodom skorašnjeg trećeg dolaska u Hrvatsku. Novinarki Maruši Stamać ispričao je i kako mu je bilo pjevati na vjenčanju njegova prijatelja Georga Clooneya te otkrio kako je za nastup na svojoj svadbi angažirao sam sebe. Raspričao se i o svojim sinovima koji ne dijele njegovu strast prema pjevanju te o supruzi koja mu je ujedno i menadžerica. Oni su mu ujedno najveća snaga, uz majku koja je imala težak život ali nikada nije odustala. Čak ni onda kada su joj doktori savjetovali kako bi joj bilo najbolje pobaciti opernog pjevača, no to nije to učinila.

'Babinjak' je izraz za druženje žena. Riječ je, o već dobro poznatom izrazu, ustaljenom u razgovornom jeziku, koji ukazuje na vrijeme koje žene provode zajedno sudjelujući u različitim aktivnostima. I dok smo jedan izraz apsolvirali "u narodu", drugi vrlo sličan- BEBINJAK, razlikuje se od prvog samo jednim slovom, a bio je poprilično nepoznat i zbunjujuć. Prvi održani Bebinjak okupio je majke i djecu i pružio im nezaboravne minute ugodnog druženja.

Ako vam se dogodilo da vas je razočarao netko od vaših bliskih prijatelja, ne očajavajte, niste jedini. Razočaranja su svakodnevna pojava za koju smo, jednim dijelom, i sami krivi jer imamo nerealna očekivanja. Ipak, često nas razočaraju oni od kojih to najmanje očekujemo, pa je stoga i intenzitet emocija koje pritom osjećamo pojačan. Tko je i zašto razočarao Sanju Vejnović, Lejlu Filipović, Semetu Rajhard i Vandu Winter, te tko oprašta lakše, a tko nešto teže, donosi Sanja Kuzmanović u novom izdanju inMagazina.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju