inMagazin donosi intervju iz Pariza gdje je ekipa razgovarala s bivšom manekenkom Jelenom Orešković, danas suprugom i majkom kćerkice.

inMagazin donosi intervju iz Pariza gdje je ekipa razgovarala s bivšom manekenkom Jelenom Orešković, danas suprugom i majkom kćerkice. Jelena je otvorila vrata svog doma gdje je objasnila sve prednosti i nedostatke života u Parizu te planovima za budućnost

Ekipa inMagazina u Makarskoj je posjetila pjevačicu Žanamari koja je u sedmom mjesecu trudnoće. Tridesettrogodišnja Tučepljanka čeka djevojčicu koju će nazvati Gabrijela.

Postoji li tinejdžer koji ne sanja da u filmu zaigra s najvećim holivudskim zvijezdama? Na audicije se prijavi milijune djece, ali samo jednom se ostvari san. Svjedoci smo kako malo koja od tih zvijezda doživi uspješnu tranziciju u odraslog glumca. U New Yorku ekipa inMagazina dobila je priliku o prednostima i nedostacima dječjih holivudskih zvijezda porazgovarati s trenutačno najpopularnijom djevojčicom, Quvenzhané Wallis. (Kvovenžanej Volis).