Nakon gotovo 20 godina, Vlatka Pokos, Ivana Banfić i Emilija Kokić ponovno su udružile snage na zajedničkom koncertu u Noći vještica u Splitu.

Nakon gotovo 20 godina, Vlatka Pokos, Ivana Banfić i Emilija Kokić ponovno su udružile snage na zajedničkom koncertu u Noći vještica u Splitu. Tri dame oživjele su svoje stare hitove iz '90-ih i raspametile publiku u prepunom klubu.

Najgledajniji zabavni show "Tvoje lice zvuči poznato" i jučer nas je ostavio bez daha. Natjecatelji su još jednom briljirali u transformacijama u poznate zvijezde. Mario Petreković do savršenstva je utjelovio Tinu Turner, Vanda Winter legendarnog Stevieja Wondera, a Baby Dooks oduševio je kao Hadlid Bešlić. No pobjednica večeri bila je Andrea Andrassy koja je zabljesnula kao seksepilna Shakira. Pogledajte najbolje trenutke jučerašnjeg showa.

Martina Družinec pripremila vam je pregled showbizz vijesti koje su obilježile vikend za nama. Top priča definitivno su šuškanja kako je regionalna zvijezda Neda Ukraden u vezi s 40 godina mlađim muškarcem.