Glumac Robert Kurbaša istinska je romantična duša. Na njegove interpretacije poezije rijetko tko ostaje ravnodušan.

Glumac Robert Kurbaša istinska je romantična duša. Na njegove interpretacije poezije rijetko tko ostaje ravnodušan. Zato je svjetlo dana ugledao i njegov prvi studijski album "Biti mi daj", na kojem uz glazbu interpretira stihove poznatih hrvatskih pjesnika. U to ime, ekipa inMagazina šarmantnog Splićanina priupitala je da li je stihovima osvajao djevojke, laska li mu titula jednog od najpoželjnijih muškaraca te koliko bi djece volio imati.

Dama iz sljedeće priče tvrdi da ima najljepši posao na svijetu, a hrvatski sportaši ju zovu drugom majkom. Nakon svakog velikog uspjeha jave joj se neposredno nakon završetka natjecanja i zahvale jer im je svojim bogatim znanjem i iskustvom pomogla da budu bolji od konkurencije i osvoje olimpijsku medalju ili neko veliko svjetsko natjecanje.

U Zagrebu je otvoren kafić koji se okitio titulom prvog kršćanskog kafića u gradu i tako izazvao znatiželju javnosti i različite reakcije. S obzirom na podijeljena mišljenja, kamere inMagazina zavirile su ondje kako bi doznali o čemu je točno riječ.