Uoči koncerta u Lisinskom, 26. svibnja, na kojem će proslaviti 30 godina karijere, Zorica Kondža govori o tome zašto se svim silama borila protiv toga da postane pjevačica. Glazbena diva otkriva najveće gafove s nastupa, što ju je privuklo k suprugu Jošku Banovu te koji je bio najteži period u njihovim životima.

Uoči koncerta u Lisinskom, 26. svibnja, na kojem će proslaviti 30 godina karijere, Zorica Kondža govori o tome zašto se svim silama borila protiv toga da postane pjevačica. Glazbena diva otkriva najveće gafove s nastupa, što ju je privuklo k suprugu Jošku Banovu te koji je bio najteži period u njihovim životima. Zorica govori i o svojoj karijeri kad je pod pseudonimom snimala najuspješnije ploče u Jugoslaviju.

Iako su lješnjaci i bademi mnogima omiljeni dodaci čokoladama, mašta dame iz današnje priče seže znatno dalje. Radeći originalne praline, ova zaljubljenica u slatko voli eksperimentirati s malinama, zelenim čajem, ružama pa čak i ljubičicama. Promjenivši zanat ekonomistice u čokolatijerku za nju je bio velik izazov. No, sada kaže kako živi slađe i radosnije no ikad.

Ekipa inMagazina vodi Vas u Hrvatsko zagorje i to u Gornju Pačetinu. Iako ime sela vuče korijen od riječi potok, ipak je ovo priča o patkama i njihovom uzgajivaču. Akter ove priče 25-godišnji je Mario Krog koji je nakon studija menadžmenta i komunikacija te rada u medijima, odlučio novinarski posao zamjeniti farmerskim i nije požalio.