U nedjelju 5. listopada na Novoj TV počinje zabavno-glazbeni spektakl Tvoje lice zvuči poznato. Iz tjedna u tjedan osam natjecatelja oduševljavat će svojim reinterpretacijama najvećih hitova, videospotova te nastupa legendi domaće i svjetske glazbene scene.

Koncertnom arenom Bundekfesta ovog su vikenda vladali hitovi Tonija Cetinskog. Stare, ali i nove pjesme omiljenog pjevača, publika je uglas pjevala. Toni je samo za inMagazin najavio kako će uskoro krenuti na zajedničku turneju sa srbijanskim pjevačem Željkom Joksimovićem, s kojim danas u Beogradu snima videospot za novu pjesmu koju će otpjevati u duetu. Toni je također otkrio i kako su njegov sin Christian i kći Pia pretpremijerna publika za nove pjesme, a u bračnom mu životu cvjetaju ruže.

Na glavnom zagrebačkom Trgu, petu godinu zaredom održana je utrka u štiklama. Novost ovogodišnjeg događanja je i utrka muškaraca koji su se hrabro upustili u avanturu na visokim potpeticama. Jedinstven događaj privukao je i brojne estradnjake, poput uvijek dobro raspoložene Indire koja je sa suprugom bodrila kuma na zanimljivom natjecanju.

U nedjelju 5. listopada na Novoj TV počinje zabavno-glazbeni spektakl Tvoje lice zvuči poznato. Iz tjedna u tjedan osam natjecatelja oduševljavat će svojim reinterpretacijama najvećih hitova, videospotova te nastupa legendi domaće i svjetske glazbene scene. No prije Giuliana, Jasne Palić Picukarić, Maria Petrekovića, Andree Andrassy, Baby Dooksa, Minee, Ronalda Brausa te Vande Winter na scenu će već u prvoj emisiji stati članovi žirija Goran Navojec, Sandra Bagarić i Tomo in der Muhlen.


 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju