Ekipa inMagazina donosi ekskluzivni intervju sa srbijanskim ženskim bendom Ministarke, koje su u duetom sa Severinom s 'Uno momento' pokorile regiju.

Ekipa inMagazina donosi ekskluzivni intervju sa srbijanskim ženskim bendom Ministarke, koje su u duetom sa Severinom s 'Uno momento' pokorile regiju. Sve traženije Beograđanke otkrile su sve o suradnji s popularnom Splićankom i brojne druge zanimljivosti iz njihovog privatnog života.

Vjenčanje – dan za koji svi žele da protekne savršeno, no nerijetko se baš tada događaju neočekivane situacije koje ponekad poprimaju katastrofalne razmjere. Što sve može poći krivo otkrili su oni koji iz prve ruke barem jednom tjedno sudjeluju na vjenčanjima. inMagazin donosi dnevnu dozu humora.

18. listopada gledatelji Nove TV uživat će u dodjeli turističkih nagrada Hrvatske turističke zajednice, Ministarstva turizma i Hrvatske gospodarske komore. Najbolje će birati u 14 kategorija. Do tada, svakoga dana u inMagazinu, gledateljima će biti predstavljeni laureati i nominirani, djelatnici godine, koje su najbolje destinacije na obali i na kontinentu, gdje su najljepše hrvatske plaže, marine i hoteli.


 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju