Čak dvije tone mesa ovog je vikenda prIpremljeno na zagrebačkom Europskom trgu, gdje se i ove godine oDRžao Street food Festival. Ondje se moglo uživati u janjećem šišu, buncek dogu, steakovima, pljeskavicama i ostalim mesnim specijalitetima. Jelena Prpoš uŽIvala je u mirisima i okusima delicija s roštilja.

Čak dvije tone mesa ovog je vikenda prIpremljeno na zagrebačkom Europskom trgu, gdje se i ove godine održao Street food Festival. Ondje se moglo uživati u janjećem šišu, buncek dogu, steakovima, pljeskavicama i ostalim mesnim specijalitetima. Jelena Prpoš uživala je u mirisima i okusima delicija s roštilja.

Nakon što se tjednima špekuliralo o njezinoj novoj ljubavnoj vezi, Nina Badrić progovorila je o svojem odnosu s glumcem Goranom Bogdanom. Marija Husar Rimac našoj je Lani Samaržiji otkrila je li promjena boje kose, koja je sve šokirala, zaslužna za neke promjene u njezinu životu. Sestre Husar i Ninu ponovno je na pozornici ujedinio Alan Hržica.

Jedna od najpopularnijih britanskih spisateljica Jodi Ellen Malpas ovih je dana boravila u Zagrebu. Svjetsku slavu ova je britanka stekla erotskom trilogijom ''Moj muškarac'', a danas ima čak i fan klub koji broji milijune obožavateljica. Među njima su i mnoge Hrvatice koje nisu željele propustiti ekskluzivnu promociju njezine najnovije knjige ''Jedna noć - obećanje''. Zašto je autorica odlučila pisati baš erotske knjige, tko njezine knjige nije pročitao te kakvog muškarca traži Nada Abrus, saznajte u današnjem inMagazinu.

Za ovotjednu rubriku Disco na kraju grada naša je ekipa potegnula do Zagorja, točnije do Mokrica. Tamo smo uglavnom zatekli generaciju 40 plus koja se, već smo primjetili na prethodnim zabavama, općenito mnogo bolje zabavlja od mladih. Tako smo našli neumornu baku koja plesnim podijem vlada unatoč nadolazećoj operaciji kuka, a pronašli smo i dokaz kako su DJ-evi nježnijem spolu bili zanimljivi još dok su glazbu puštali pomoću gramofona i pojačala! U zagorski Disco na kraju grada vas i ovaj put vodi naš Saša Knežić.

Oženio se u šezdesetoj, no tek je onda, kaže, našao onu pravu. Stjepan Jimmy Stanić pred naše je kamere doveo svoju suprugu Barbaru Trohar kako bi otkrio tajnu ljubavi u trećoj životnoj dobi. Čemu duguju dobar izgled, kako je Barbara postala pjevačica, zašto je Jimmy više ne pušta na izlete te koja je tajna dobrog braka, simpatični je par otkrio našem Daliboru Petku.

Ne postoji osoba koja barem jednom nije maštala o supermoćima, stoga ni ne čudi da je premijera jedinstvene globalne avanture događaj koji se ne propušta. Fantastični strip junaci Thor, Kapetan America, Hulk, Crna Udovica i brojni drugi vratili su se na velika platna, a brojni poznati obožavatelji superjunaka otkrili su nam koje moći sami priželjkuju te koja su njihova junačka djela.

Posaditi stabla, urediti vrt, reciklirati, na sve te načine možemo učiniti nešto dobro za planet Zemlju. Upozorili su na to i brojni poznati ovog vikenda na zagrebačkom Cvjetnom trgu. No za Zemlju bismo se trebali brinuti uvijek, ne samo na Dan planeta Zemlje.

Da su muškarci itekako vješti i snalažljivi u kuhinji, dokazali su nam Mario Valentić i rukometaš Zlatko Horvat, koji su ovih dana izmjerili snage u kulinarskom dvoboju. Iskusan chef zdrave kuhinje Mario u našem je rukometašu pronašao pravog protivnika, a strog žiri mesne industrije PIK Vrbovec morao je odlučiti tko nosi pobjedu.

Zagrebačku špicu posjetio je jedan vrlo neobičan gost. Desetometarski kineski zmaj pod dresurom Baby Dooksa nije predstavljao opasnost za vjerne ljubitelje kave. Osim zabave, imao je svoju misiju - donijeti dašak egzotike u zagrebačku svakodnevicu. Je li David uspio istrenirati zmaja i koliko su bili uspješni u ispunjenju misije, doznajte u današnjoj emisiji.

Zapečena tjestenina sa šunkom, sirom i povrćem jelo je koje vam kao prijedlog ručka za sutra u Podravkinoj kuhinji priprema Kristijan Kereša.