U rubrici 'Jedan dan s poznatima' gledatelji imaju priliku pogledati kako to izgleda jedan dan Maje Šuput. Maja je kamere inMagazina pustila u svoj dom i pokazala kako izgleda njezina užurbana svakodnevica.

U rubrici 'Jedan dan s poznatima' gledatelji imaju priliku pogledati kako to izgleda jedan dan Maje Šuput. Maja je kamere inMagazina pustila u svoj dom i pokazala kako izgleda njezina užurbana svakodnevica. inMagazin doznaje kako izgledaju njezine brojne obveze i nastupi, ali i Majine ljubavne navike i estetske operacije. Ekskluzivno za inMagazin Maja govori kako je pala i prosidba, a gledatelji imaju priliku doznati tko je prosac i da li je Maja pristala.

Pritisak na zvijezde da izgledaju čim ljepše i mladolikije veći je nego ikad. Gotovo da nema svjetski poznate glumice ili pjevačice iznad tridesete koja u svom mobitelu na brzom biranju nema estetskog kirurga. Ekipa inMagazina porazgovarala je s poznatim Hrvaticama kako bi otkrili osjećaju li i one pritisak te bi li se odlučile na estetski zahvat kako bi ostale čim mlađe.

Rubrika 'Makeover' ovoga je puta zaista radikalna! Mladu studenticu Diandru iz dječačkog imidža postala je glamurozna zavodnica s crvenog tepiha.