Jedna od najvećih glazbenih zvijezda u regiji, Severina, ekskluzivno je za ekipu inMagazina odškrinula vrata backstagea svojeg velikog koncerta u Beogradu i pred njihovim kamerama pokazala jedno sasvim drugo lice.

Jedna od najvećih glazbenih zvijezda u regiji, Severina, ekskluzivno je za ekipu inMagazina odškrinula vrata backstagea svojeg velikog koncerta u Beogradu i pred njihovim kamerama pokazala jedno sasvim drugo lice. Dokazala se kao vrsna imitatorica, otkrila svoju omiljenu pjesmu s kojom se upjevava prije nastupa u toaletu, a moći ćete saznati i koji joj je zlata vrijedan savjet dala njezina majka koja ju je u društvu sina Aleksandra podržala iz prvog reda.

Više od dvije tisuće gramofonskih ploča, jednako toliko knjiga, stare fotografije, restaurirane klupe i stolci dio su originalno uređenog book caffea u kojem je stres zabranjena tema. Ipak, pravi junaci ove priče su vlasnici ovog udobnog kutka. Mladi bračni par koji je zbog svog sna krenuo iz početka i odlučio maksimalno uživati u životu.

Da neki nogometaš otvori kafić, restoran ili pizzeriju i nije neka vijest, manje-više to je postalo uobičajeno. No, kada neki nogometaš otvori umjetničku galeriju - priča je to koja gotovo graniči s nadrealnim. Upravo na taj korak odlučio se strastveni kolekcionar i najbolji strijelac Hrvatske nogometne lige - Davor Vugrinec, a kamere inMagazina bile su ekskluzivni posjetitelj.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju